1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
mylen [45]
3 years ago
6

Live VerslonInstrmental versioncitlerencesSinilarifiesdifferences​

German
2 answers:
saveliy_v [14]3 years ago
8 0

Answer:

Explanation:

I don't understand your question????

Rus_ich [418]3 years ago
4 0
Can you please rephrase that?
I’m confused
You might be interested in
15 POINTS!! Can someone translate this paragraph to German? (I created all and the incident went so complicated so most of them
Mice21 [21]

Ich bin um 9:30 Uhr aufgewacht, obwohl ich 2 Stunden früher aufwachen musste. Ich hatte Frühstück. Ich hatte vor, einkaufen zu gehen, aber wegen des Regens nicht. Dann rief mich meine beste Freundin an. Sie sagte, dass sie einen Unfall hatte, also ging ich raus, um sie zu sehen. Ein Auto spritzte Schlamm über mein Kleid. Aber zum Glück habe ich nichts anderes mehr erlebt und ich habe sie endlich gesehen. Ihr linker Arm und Bein waren gebrochen. (Ich wollte ihr eine Suppe zubereiten, aber ich konnte die Zutaten nicht finden.) Als ich nach Hause kam, brach ich mein Handy. Ich wurde krank, weil ich im Regen gelaufen bin. Meine Cousine (sie) rief mich an, wenn ich einen Spaziergang machen könnte. Meine Schwester half mir bei den Hausaufgaben. Ich fiel auf einen Auftrag. Sie tat es wieder für mich. Dann schauten wir uns die Serie zusammen an. Ich habe um 00:00 Uhr geschlafen

<u><em>I'm not trying to be rude. But your did not make any sense but I translated it for anyway. I think you need to practice because it was quite difficult to translate it.</em></u>

3 0
3 years ago
Read 2 more answers
can someone tell me what car u like bc i need inspo, like a V6,Ford GT 2017 or the real life card u see in GTA​
Nikolay [14]

I've got a telluride and it's nice don't know if that answers though XD

5 0
3 years ago
Read 2 more answers
Please help for my German homework! *WILL MARK BRAINLIEST*
Assoli18 [71]

Answer:

1. B

2. G

3. I

4. C

5. H

6. J

7. A

8. E

9. F

10. D

Explanation:

bc i said so ( im fluent in german lolz)

6 0
3 years ago
German Please Help!! I'll give brainliest, thank you, and 5 stars to anyone with the correct answers!! DO NOT give me spam answe
Fed [463]

1. Wie sieht Richard Kohl aus?

Answer:

Er ist braunhaarig und sieht jung aus.

Explanation:

What does Richard Kohl look like? He is dark-haired (literally: brown-haired) and looks young.

2.  Was ist deine Lieblingsfarbe?

Answer:

Blau

Explanation:

What is your favorite color? - Blue.

3. Wie heißt "small" auf Deutsch?

Answer:

klein

Explanation:

What's the German for "small"? - Klein (small).

4. Translate: They look colorful.

Answer:

Sie sehen farbig aus.

Explanation:

"Sie sehen gern fern" means "They like watching TV". The other two options have "she" as the subject.

5. Translate: How do I look?

Answer:

Wie sehe ich aus?

Explanation:

Only the last option contains I (ich).

6. Translate: Are you all new here?

Answer:

Seid ihr neu hier?

Explanation:

"you all" is ihr in German. The other option with <em>ihr</em> means <em>Do you see</em>?

7. Translate: Who watches TV?

Answer:

Wer sieht fern?

Explanation:

Who is wer in German. The other option with wer is ungrammatical.

8. Translate: She looks pretty.

Answer:

Sie sieht schön aus.

Explanation:

She is sie in German. The other option with sie means "She likes to look", which does not make much sense.

9. Translate: Are there <u>ships</u> on the Rhine?  

Answer:

Gibt es Schiffe auf dem Rhein?

Explanation:

There is/are is translated as es gibt.  

Hope this helps.

4 0
3 years ago
Read 2 more answers
What is no in german?
puteri [66]

Answer:

No in German is Nein

4 0
2 years ago
Read 2 more answers
Other questions:
  • How do you say “my crush” as in someone you like
    14·2 answers
  • Can someone check my german please?
    11·2 answers
  • Ein Autobahnteilstück von 12,3km Länge wird neu eröffnet. Die Breite beträgt 36 m. Wie groß ist die Fläche des Teilstücks?​
    13·2 answers
  • Exercise
    15·2 answers
  • Whats the easiest way to learn german
    13·2 answers
  • Wir sind in dem Supermarkt und der Verkäufer verkauft _________ Töpfe.
    8·1 answer
  • You've learned about a few different countries so far this semester. Choose a country that you have studied and write a short pa
    8·1 answer
  • Which word best completes the sentence? Man muss die Gesetze ___________ abstreiten. A. immer B. niemand C. jedezeit D. nicht
    8·1 answer
  • Hi freee ponts ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
    13·2 answers
  • Can anyone tell me how can I respond to employer mail regarding language barrier solutions? I want to learn german but I don't k
    7·1 answer
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!