Can you please include answer options?
We can see here that comparison strategy the author used in the passage is: advantages-versus-disadvantages comparison.
<h3>What is comparison?</h3>
Comparison actually refers to the way two things are seen to be similar or alike in some ways. Comparison is used to show why someone prefers one thing above another.
We can actually see here that the comparison strategy the author used in the passage is "advantages-versus-disadvantages comparison."
Learn more about comparison on brainly.com/question/904184
#SPJ1
Answer:
A
Explanation:
Jane was fascinated by the
chimpanzees she studied but
acknowledged that they were
inferior because they were
animals.
Answer:
It started when I was a transfer student, I was too shy to ask someone where the toilet could be or what are we taking notes about. So I had to talk to the person near me, people thought that I judged them by their appearance but I look at people differently without criticising them .They thought that I was a fake because my 'friend' spread rumors about me that I never done. They thought I was a two faced, because I would be smiling and getting angry in less than a minute, but they never understand that they should love someone of what they are. And understand that everyone cannot be the same.
how I got through it?
I don't think I got through it in the inside, they think that I got over it but, I just want them to know that I never did, but what would you think? 'its ok, try harder' but all you see is they call you a 'attention seeker' or a "depressed person" no one really cares if I'm fine or not, they just expect a "I'm good" or "I'm fine". But little do you know someone can go through a lot then others can,
and I'm just here put a real smile on my face and say it's going to be okay and NEVER give up.
p.s:this is so bad.
Answer:
As a cloud goes over a mountain, it rises. As air rises, it expands because there is less atmospheric pressure at higher altitudes. ... Cool air holds less mois- ture, rain falls and the cloud loses moisture. After it passes over the mountain, it drops down in elevation and the air becomes compressed and becomes warmer.
Mountains can have a significant effect on rainfall. When air reaches the mountains, it is forced to rise over this barrier. As the air moves up the windward side of a mountain, it cools, and the volume decreases. As a result, humidity increases and orographic clouds and precipitation can develop.
Explanation:
Hope this helps!
-Madeline
Brainlest is always appreciated!