The word pictures or images in aids me in experiencing the scene in the excerpt of "The Day of Destiny" by giving me a clue, and idea and even a better picture of the events or places or situations. The word pictures or images provide me a more visual and clearer pictures or ideas of the persons and places as mentioned in the text since it provides me of specific details even the smallest ones using images in the form of words or description.
Answer:
Look at the overall structure of your draft.
Explanation:
Whether you are revising a business letter, a research paper, or a short story, a logical first step of the revision process is to look at the overall structure of your draft. Before you begin analyzing word choice and polishing punctuation, make sure that the structure of your writing is sound.
Hello. This question is incomplete. The full question is:
2. (RL.2.4) Read the excerpt from the passage from " “By Any Other Name” by Santha Ramu Rau
“‘Come along,’ she said, frowning slightly. ‘What’s your name, dear?’‘I don’t know.’ I said flatly.”
How does the Rau’s word choice impact the meaning of the passage?
a.It reveals the language barrier that exists between the British and Indian people.
b.It conveys the teacher’s disinterest in her Indian students.
c.It highlights the loss of identity felt by the Indian people.
d.It affirms that the British people are superior to the Indian people
Answer:
c.It highlights the loss of identity felt by the Indian people.
Explanation:
“By Any Other Name" portrays the loss of the essence of indigenous individuals when forced to live in British "reformatorios", where they were forced to use Christian names and assume British customs seen as correct and civilized. In the excerpt shown in the question above, we see that one of the "teachers" of the reformatorio asks an indigenous girl what her name is. The girl was taught not to use her indigenous name anymore, what makes her confused about what name she has and who she really is.
The author's choice of words for this passage highlights the loss of identity felt by the indigenous people.
Answer:
The main idea is how sad it was to leave the farm.
Explanation:
The narrator goes on to tell us that people were crying, how much it was a horrible experience, and that there was many arguments. Although it talks about other things towards the end, the central idea is how sad it was to leave the farm.
The speaker believe that people is to act independently and in control of one's own life