1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
Westkost [7]
3 years ago
13

The hero arose, surrounded closely by his powerful thanes. A party remained under orders to keep watch on the arms; the rest pro

ceeded, led by their prince under Heorot's roof. –Beowulf: A New Verse Translation, Seamus Heaney Which evidence from the passage best supports the inference that the thanes are loyal and obedient to their leader? Check all that apply. “The hero arose” “surrounded closely / by his powerful thanes” “the rest proceeded” “led by their prince” “under Heorot’s roof”
English
1 answer:
sergiy2304 [10]3 years ago
5 0

Your answers would be “surrounded closely / by his powerful thanes” and “led by their prince”.

Hope this helps.

You might be interested in
Can someone write a short story Story with 3 verb moods I need to submit it tomorrow so it would really help if someone can writ
Pachacha [2.7K]

Answer:

"Daniel, put the chocolate in your backpack", Mom said but Daniel replied,"No mom, I want to eat it now".

But the mother didn't allow him at all.

Daniel looked at the bar of chocolate and said, "If only you were in my mouth right now", but there was nothing he could say or do.

After about three sighs of regret, Daniel put the chocolate in his backpack.

Explanation:

Imperative Mood:

put it in your backpack

Indicative Mood

want to eat it now

Subjunctive Mood

If only you were in my mouth

6 0
3 years ago
A piece of wood has a width of 5 cm and a height of 10 cm. Its volume is 100 cm3. What is the length of the wood? 2 cm 50 cm 515
Ber [7]
I would say 515cm
                                           . .                   .                      .                                   .......
3 0
3 years ago
Read 2 more answers
Read the passage. Then answer the question.
kherson [118]

The fact that the job market was in bad shape when the narrator graduated from college sets him/her to be more open to accept any kind of job, as long as he/she gets to write every day. His/her lack of success in the prior months makes him/her more attentive, in search of any opportunity when it shows up. He/she is determined to find a job as soon as possible, as can be appreciated from the fact that he/she has read job search materials. So he/she gave it a shot.

Although he/she wasn’t planning on being a reporter, he/she was set to make a good job despite the lack of experience and knowledge. He/she went out there, used the basic knowledge he/she knew about reporting (to make a good article, answer these questions: Who? What? Where? When? Why? and How?), got a “crash course in interviewing” and a list of sources for his/her future stories. So, if the job market hadn’t have been in bad shape when he/she graduated, he/she wouldn’t have het such a challenging and rewarding first job.  


8 0
3 years ago
A. How do the men react to<br><br> Okonkwo's harsh words towards<br><br> Osugo? [RL 10.6)
Vitek1552 [10]

Answer:

In the story, Things Fall Apart by Chinua Achebe,

In Chapter 4, in the scenario wherein Okonkwo belittled a man who contradicted what he says, he threw hard and harsh words at the man named Osugo. This Okonkwo's attitude was seen and witnessed by the men in the clan present in the Kindred meeting and it does not please them, yet they are shocked and did not allow Okonkwo to act like that, as they took side with Osugo.

Explanation:

Why?

In Chapter Four (4) of the story Things Fall Apart by Chinua Achebe, Okonkwo, the main character in the story has encountered a man named Osugo. It is during a kindred meeting wherein Okonkwo belittled those members of the clan who were less successful. Osugo, one of those less fortunate men, can't stand the rudeness and harshness of Okonkwo and speak against him. Though Osugo acknowledges the successful life of Okonkwo which he achieved through hard work and patience, in his perspective, it is not enough to embarrass and degrade people who are not his level.

Therefore, Okonkwo with his pride, spoken saying "This meeting is for men" which implies that he humiliates Osugo as not a man and not should be in the clan. This attitude of Okonkwo struck and upset people, especially the men who heard the humiliation. The men reacted taking the side of the other man Osugo. In short, they stand against Okonkwo's attitude, and the oldest man take part reminding Okonkwo to not forget to be humble despite of his success.

7 0
3 years ago
Which of the following is the first step to solving a problem?
marshall27 [118]

Answer: D

Explanation:

3 0
3 years ago
Read 2 more answers
Other questions:
  • #2: Directions: Read the paragraph and answer the question. (1) What is a gentleman? (2) A gentleman is just what the word impli
    5·1 answer
  • What defines a characteristic of an epic
    14·2 answers
  • Which is the correct spelling of the following words?
    11·2 answers
  • “The window pane was talking as the wind blew through” is an example of which literary device?
    15·1 answer
  • Part A What can best be inferred about Rachel when she sees the Chihuahua running through her yard in "The Runaway"? She is fill
    6·1 answer
  • Do you think children should participate in demonstrations? Why or why not?
    7·1 answer
  • Please help I will give you a brainliest
    7·1 answer
  • Does must have long or short a or u
    7·2 answers
  • Give me an explanation of how to solve this!
    5·2 answers
  • Which of the following best describes the setting of marigold
    8·1 answer
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!