Tourism boosts the revenue of the economy, creates thousands of jobs, develops the infrastructures of a country, and plants a sense of cultural exchange between foreigners and citizens. The number of jobs created by tourism in many different areas is significant.
The Earth is divided into degrees of longitude and latitude which helps us measure location and time using a single standard. ... Longitude and latitude lines measure the distance from the Earth's Equator or central axis - running east to west - and the Prime Meridian in Greenwich, England - running north to south.
Western cape, south Africa
Answer:
Magma cools and crystallizes to form igneous rock. Igneous rock undergoes weathering (or breakdown) to form sediment. The sediment is transported and deposited somewhere (such as at the beach or in a delta, or in the deep sea). The deposited sediment undergoes lithification (the processes that turn it into a rock).
Explanation:
Hope this helps
Question A
Correct option is (iii) sought after, as it is indicated in the passage that "I was overwhelmed with gratuitous advice". Gratuitous means not required, or not necessary. Hence the author was not asking for advice, it was not sought after
Question B
Correct option is (iv) when he was on the steamer. It is indicated at the end of the passage that "The fellow passengers in the steamer began to advise us". After reading the statement, "I should want them after leaving Aden", you might feel that the correct option could be (ii) when he was in Aden, but the passage doesn't give enough information to confirm that the advice was give at the point when he was in Aden
Question C
The correct option is (iii) meat-eating would keep him healthy. It is indicated in the passage that "The majority of them said I couldn't do without meat in the cold climate. I would catch consumption.". Hence, the meat was supposed to keep him healthy and not catch consumption.
Question D
The correct option is (iv) he had promised his mother he would not do so. It is indicated in the passage that "My mother, before consenting to my departure, had exacted a promise from me not to take meat. So, I was bound not to take it, if only for the sake of the promise.".