Answer:
Heck Tate, The Sheriff shared that Mayella Ewell was beaten all on the right side of her body.
Atticus proved that, since his left arm is useless, Tom Robinson could not have raped or killed Mayella. In a farming accident when he was a child, his left arm was hurt. If the bruise is on Mayella's right eye, she would have been struck by the person who hit her with their left hand. Tom is unable to use his left hand. He also shows later that Bob Ewell, Mayella's dad, is left handed, so he could have beaten Mayella when he saw her trying to kiss a black man, Tom Robinson.
It is opinion B.
How?
Well, by the word ‘homes’ we can see that there are servers neighbors. Because of possession grammar laws, you would have to right it down as B
The correct option is that we should be selective because "none of the above"
- In the passage, it was stated that there are good books and bad books. The passage further explained that we should be careful about the kind of books that we read.
- It was explained that we should only read the books which have stood the test of time because they contain the wisdom of our sages and saints and they have appealed to mankind from generation to generation.
In conclusion, the correct option is 4.
Read related link on:
brainly.com/question/24732561
Answer:
Whats the question/context? All of these words can be used
Explanation:
Geographers study the Earth and the distribution of its land features and inhabitants.
While
Explorers are people who venture into unknown territory to fulfill a mission and are excited about sharing their knowledge