Answer:
C. The people felt relief at the end of their journey.
Explanation:
In this context, the sentence in quotation marks means that the people who had just endured a long and dangerous trip across the ocean felt relieved that their travels were over and that they were able to stand on solid ground once again. The sentence is, indeed, a simile, in which something, stepping foot on solid ground, is likened to something else, in this case, breathing fresh air.
Answer:
Brutus decides to join the conspiracy against Caesar because he fears that Caesar will become ruthless once he has absolute power.
Explanation:
This is the best way to describe how the characterization of Caesar in the passage connects to the central idea. In this passage, Brutus reflects on the qualities of Caesar. He tells us that so far, he does not think he has any reason to doubt Caesar's integrity. However, he is unsure about the ways in which this character might change if Caesar is given more power. Despite his qualities, men who have a lot of power often abuse it. Therefore, Brutus concludes that he will join the conspiracy against Caesar because he fears that Caesar will become ruthless once he has absolute power.
Either marry her when she is old and ugly but faithful or marry her when she is young and beautiful but maybe unfaithful
A B And c Should Work Hope I Helped
Answer:
B.
Explanation:
Peter is Clarissa's old suitor from the days of Bourton. He's lives in India, but has come to London to arrange for the married woman he loves (Daisy) to get a divorce