1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
Paul [167]
3 years ago
7

PART A: Which of the following statements best expresses the central idea of the article? A Teenagers' brains are more easily di

stracted because they use social media and text while driving more often than adults. B Teenagers are more likely than adults to take risks for money based on a study in Iowa City. C Teenagers are more prone to distraction because they are more attracted to or focused on potential rewards. D Teenagers often do not realize why they want rewards because their brains are still developing.
English
2 answers:
NeTakaya3 years ago
7 0

Answer:

C

Explanation:

Most of the text is about how teens get distracted by rewards.

allochka39001 [22]3 years ago
4 0

Answer: guys..................... its c

Explanation:

You might be interested in
The connotation of narrow in the passage creates a feeling of
Brrunno [24]
The connotation of narrow in the passage create a feeling of suffocation. Narrow means having a small distance from the one side to the other. This could be related to suffocation due to the small space. 
6 0
3 years ago
eharmony claims to be the worlds most trusted online dating website. its appeal is to satisfy consumers _____ needs in the PSSP
MAXImum [283]

Answer:

Eharmony's appeal is to satisfy consumer's  physiological, safety, social and personal needs in Marslow's PSSP needs hierarchy.

Explanation: Marslow's needs hierarchy places human needs into four groups and posits that according to how much they motivate people to meet them they are physiological need, safety needs, social needs and personal needs.

  1. Eharmony appeals to consumers seeking to get matched to a partner for the physiological need for sex, which is a major factor in most romantic relationships.
  2. Safety, as a need includes safety of a person's family members, especially children. Some single parents get into relationships with the aim of finding a partner that would be willing to adopt and co-parent their children. Such people would find their safety needs met if  they got matched to someone who fulfills the parenting role they seek for their children.
  3. Love, friendship and acceptance are some of the strongest social needs and most people seeking to be matched on online dating platforms are seeking to meet those needs. Eharmony advertises its computer algorithm that it claims can use research-proven methods to connect consumers to the person they are most likely to find love and friendship with.
  4. Eharmony appeals to consumers seeking to meet their personal needs in two ways. First, the need for fun, relaxation and adventure could be met for their consumers if the match results in a relationship that turns out to be happy. Second, because eharmony is more expensive to join than most other online dating platforms, it may serve as a status symbol to some customers, leting them derive the self-esteem that comes from belonging to an exclusive community.

6 0
3 years ago
Internal or External conflict? An employee having to work against a very tight deadline
vladimir2022 [97]
This is an external conflict. An external conflict happens between a character, in this case the employee, and some external obstacle or challenge. This challenge can be a person, animal, thing, or something a bit more abstract like a deadline. 

An internal conflict, on the other hand, is between the character and his or herself, perhaps due to opposing values or goals. In this case, the employee might be conflicted between working on the deadline or just quitting her job and moving to Bora Bora (she should choose the second one)
5 0
3 years ago
Read 2 more answers
Read these lines from the poem "The New Colossus."
sattari [20]

Answer:

D the light in the torch held by the statue

Explanation:

i took the test

4 0
3 years ago
Read 2 more answers
In the text, an explorer discusses the progress of his jou
Rzqust [24]

This is from Frankenstein

Explanation:

  • The novel is about a series of letters from the explorer Robert Walton to his sister Margaret. It is about his dangerous voyage to the North Pole. In his first letter he tells her about the preparations that were made for their journey.
  • In the following letters he tells her that he was isolated and had no one to share his dreams. But informs her that he is confident that he will achieve his dreams.
  • He explains how the ship is stuck between two sheets of ice. They find a stranger who is weak and had starved for days. He refuses to board their ship. Walton and the stranger eventually become friends.
6 0
3 years ago
Other questions:
  • Organize information for a report by_____________during the prewriting stage
    11·2 answers
  • 14. Read the following sentences from "The High School Step Team."
    13·2 answers
  • Which themes are introduced by the Ghost's speeches in act 1? Select all that apply.
    14·2 answers
  • What is the tone of Bontemps’ poem "A Black Man Talks of Reaping"?
    7·2 answers
  • The object of the sentence is _____.
    5·2 answers
  • Spanish explorers brought tomato seeds to Europe in the early 1500s. At that time, most Europeans thought tomatoes were toxic an
    6·1 answer
  • ASAP
    10·2 answers
  • What is an accurate definition of a value?
    12·1 answer
  • Help i will give a branlyest and lot of points I need some one to type five paragraphs of a story please i need it.
    12·1 answer
  • How Did Abolitionists Make the Case Against Slavery?
    12·1 answer
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!