Tom Sawyer convinces Aunt Polly that dreams can hold truth when he told her that he had a dream about the night he went "missing" and she was sitting in her rocking chair and after she fell asleep he kissed her on the head. She later on found out that he was there the whole time and it was not a dream.
I went to the cottage, my sister went to the zoo.
please rank brainliest if possible
1. I used context clues and connotations to make inferences about the text. Words such as "'energetic," "dare," and "dream," give off positive connotations which help the reader identify the meaning of the passage. This is accomplished by the words that surround the above words in the passage, which allow the reader to guess what the above listed words mean. It is also accomplished by the connotations of the above words, which are positive and hopeful. Therefore, by using the above methods, I used context clues and the connotations of various words to decipher the meaning of the text.
Answer:
Atticus says that Bob Ewell must be crazy to attack Jem and scout, it is the only explanation he could think of that will justify a man to attack innocent children.
Heck Tate disagrees and says Bob Ewell was just mean and had enough liquor in him to make him brave enough to attack children, implying that he was a coward.
Of the two, Heck Tate's explanation is the most correct and the one that aligns with how I feel about Bob Ewell.
Explanation:
Atticus cannot understand what could possibly make a man want to kill children unless the man is mad, so he says Bob Ewell was crazy.
Heck Tate however, assures him that Bob Ewell was not crazy but just "mean as hell" and a coward on top of that, so his attack on the children was inevitable.
Heck Tate's explanation is the correct one.