Answer:
C. Cliff Palace, the largest of the cliff dwellings built by the Ancestral Pueblo people.
Explanation:
W. M. Akers' "Cliff Dwellers" talks about the Mesa Verde cliff dwellings of the Native Americans. These structures, dwelling spaces carved into the sides of a mountain provide a great archaeological site, providing an insight into the life of the Ancestral Pueblo people.
The whole passage deals with the Cliff Palace and how it was the center of that civilization. This largest cliff dwelling place, built by the Ancestral Pueblo people, focuses on why they had to construct such dwellings, only accessible by rope climbing. The passage describes the probable reasons for such dwellings and how it must have been abandoned.
Thus, the correct answer is option C.
<span>it is the popular sovereignty</span>
The correct answer is D raising money that is not the job of the judicial branch
Answer:
B.
Explanation:
Britiain responded by sending over troops which was eventually what sparked the Revolution.
Not really. There was segregation still in the early 60s. Martin LK didn't make an appearance until his speech in 1963 and black people got the right to vote in 1965. Yet again, black people were still heavily judged and they were blamed for a lot of mistakes other people would make. So no. The white prison population was not higher.