Answer:
wala po ibang tanong ung madali lang po
Here is a guide to providing the answers to the prompts:
1. Read the three passages cited.
2. Determine the feelings of Las Casas based on the events that occurred.
3. Mention specific events and actions that might cause Las Casa to feel that way.
<h3>Determining the meaning of a text</h3>
First, note that the three passages were not provided. So, a direct answer cannot be given. To understand the main points in a text, it is required that the texts are read carefully to know the explicit and implied meanings in the passage.
The feelings of Las Casa based on the text could be angry, happy, indifferent, etc. Whichever it is will be based on the actions of Columbus and Cortés toward the people in Hispaniola and Tenochtitlan.
So, read the text carefully to determine the feeling of Las Casa.
Learn more about the message of a text here:
brainly.com/question/11600913
Answer:
Slavery, Lincoln stated, was the reason for the war: One eighth of the whole population were colored slaves. Not distributed generally over the Union, but localized in the Southern part of it. ... To say that slavery was the cause placed responsibility for the bloodshed on the South.
Explanation:
Seals were used to make a sealing, or positive imprint, like this modern resin one made from the original seal. Sealings were ... They would be made on ceramics or the clay tags used to seal the rope around bundles of goods. ... Mohenjo-daro.
Hope it helps!
Answer:
The Supreme Court had agreed that the power to establish a federal bank was in the hands of Congress.
Hope this helps!