The right answer for the question that is being asked and shown above is that: "Women are judged under laws supposedly written only for males, so they are entitled to the same rights as males." The argument is Susan B. Anthony making in the passage is that <span>Women are judged under laws supposedly written only for males, so they are entitled to the same rights as males.</span>
Answer:The correct answer is A) the Cyclops offers friendship to Odysseus, but he declines, Odysseus continues to insult the Cyclops, C) the Cyclops is angry because he was blinded and tricked.
The information that I would include in my response is the Cyclops offers friendship to Odysseus, but he declines, Odysseus continues to insult the Cyclops, the Cyclops is angry because he was blinded and tricked.
We are referring to a passage of Odysseus and the Cyclops, in Homer’s “Odyssey”.
When Odysseus feels he is in danger, he threatens the Cyclops by saying God Zeus is protecting him an would do much harm to the Cyclops in case he wants to harm him. But the Cyclops reply is immediate stating that he is stronger than Zeus. Then Odysseus prays to Athena for wisdom and plan a good escape.
Answer:
personification
Explanation:
part of speech where inanimate objects are humaned