Answer: the correct sequence is 1.- D. Respectful 2.-Haughty
3.- Loving
Explanation: In the first passage the author says "...her husband and the father of her child had also taken the place of her father..." meaning she respects him. In the second passage, the narrator says:"...The tall figure of my father-my childhood hero-seemed to pop up in the midst of all these women engaged in idle chit-chat...". meaning he feels proud of his father. And, in the third passage a gentle romantic loving scene is shown.
The correct answer is C.
The correct answer to this is , Henry wants to take home some of the vegetables. He states that he does not know how to garden which makes the other answer on this page incorrect. Henry is 14, while the others are in their late 70s/80s.
Answer:
A heightened sensitivity to the promises of life, exceptional hopefulness, and a romantic readiness is what is 'gorgeous' about Gatsby according to Nick.
Explanation:
Jay Gatsby is the central character from the novel 'The Great Gatsby', whereas Nick Carraway is the narrator of the story. Nick quotes Gatsby as 'There was something gorgeous about him, some heightened sensitivity to the promises of life.' Nick further states that Gatsby is blessed with romantic readiness because he has always been a hopeful dreamer. For Nick, Gatsby is his idealist- the one who always dreams big and who believes in attaining one's deepest desires.
The answer is D, he was a good guy unlike the president we have now lol
It’s the steepness of a line
+slope