We can see from the passage that dolphins have become a symbol of a new age of love, peace and harmony.
According to the writer, people love dolphins because they consider them to be beautiful and intelligent.
<h3>What are dolphins?</h3>
Dolphins are actually known as cetaceans that are small-toothed and possess curved mouths. These creatures are known to be marine creatures that are found in every ocean. There are 36 dolphin species.
We can see that from the passage above it's clear that the writer shows that people love dolphins because they consider them to be beautiful and intelligent.
Learn more about dolphins on brainly.com/question/7965205
Answer:
A-when trees grow taller, they provide safety for birds from animals like hares
Explanation:
Answer:
a hitchhiker is someone who raises there hand to get a ride from a stranger. no I would not hitchhike because it is very dangerous. it can be scary bc your dont know the person. no I do not know any movies with hitchhiking.
C. A heavy rainstorm.
The text shows indication of a storm arriving. “Clouds arrived” are an indicator that clouds quickly appeared. “Lightning flashed” tells us these are storm clouds. It makes sense that next it would start raining, making the next event a heavy rainstorm.
Answer:
authority, accuracy, objectivity, currency, coverage, and appearance.
Explanation:
There are six criteria that should be applied when evaluating any Web site: authority, accuracy, objectivity, currency, coverage, and appearance. For each criteria, there are several questions to be asked.