And then we celebrated the birth of my baby brother all night.
Answer:
The lines are "As for us, we’re quite fortunate. Luckier than millions of people. It’s quiet and safe here, and we’re using our money to buy food. We’re so selfish that we talk about “after the war” and look forward to new clothes and shoes, when actually we should be saving every penny to help others when the war is over, to salvage whatever we can."
Answer:
Is this multiple choice? If so, give me the choices and I can answer for you! <3
Tap? Have you ever thought about how dean the water is that comes from the something must be done to make it clean and pure. Here is something you can Since there cannot be pure fresh streams everywhere to supply clean water learn about cleaning dirty water. First, you get a funnel that you used before and slowly into the funnel. Then collect the water as it drips through into another jar and line it with clean white blotting paper. Next, get some muddy water and pout it continue doing this until you have about half the muddy water. After this, observe the blotting-paper lining the funnel and you will see how it has held back some of the dirt from the muddy water. Finally, you will see how much cleaner the water is. You have made a filter to separate the dirt from the water and left the water cleaner
Answer:
E. reinforce one of the motifs of the passage
Explanation:
The lines "He did not know that he was dead, then" (paragraph1) and "And then he died. He did not know he was dead"
(paragraph 4) serve to do all the following EXCEPT reinforce one of the motifs of the passage.
The lines shows a connection between the two paragraphs, makes useful characterization and shows the speaker's desire for death. However, it does not reinforce one of the motifs of the passage.
When making a narration, a motif repetition can be used to show mood or produce the theme of the narration and this can be done primarily through imagery, or language.