Give an explanation for the decline of the Roman Empire: The tribes wouldn't have been capable of invading if the military hadn't fallen apart. This report allows explaining the decline of the Roman.
The Roman Empire became the submit-Republican period of historic Rome. As a polity, it included huge territorial holdings around the Mediterranean Sea in Europe, North Africa, and Western Asia, dominated by emperors. the most important contiguous empire in history, the Mongol Empire emerged from the unification of Mongol and Turkish tribes beneath Genghis Khan.
The Roman Empire changed into the submit-Republican duration of ancient Rome. As a polity, it included huge territorial holdings around the Mediterranean Sea in Europe.
The Roman Empire became one of the finest and maximum influential civilizations in the global and lasted for over a thousand years. The quantity and duration of their reign have made it tough to hint at their rise to power and their fall.
Learn more about Roman Empire here: brainly.com/question/1892495
#SPJ9
Answer:
because their mastees were out
Explanation:
my brain
Answer:
On October 1, 1949, Chinese Communist leader Mao Zedong declared the creation of the People’s Republic of China (PRC). The announcement ended the costly full-scale civil war between the Chinese Communist Party (CCP) and the Nationalist Party, or Kuomintang (KMT), which broke out immediately following World War II and had been preceded by on and off conflict between the two sides since the 1920’s. The creation of the PRC also completed the long process of governmental upheaval in China begun by the Chinese Revolution of 1911. The “fall” of mainland China to communism in 1949 led the United States to suspend diplomatic ties with the PRC for decades.
Explanation:
<span>11. Q: According to the passage above, how did the Islamic Empire view merchants?
</span><span>b. Trade was the center of the Islamic Empire and merchants were highly regarded in Islamic society
</span><span>12. Q: Trade in the Muslim world was the center of their society. According to the passage above, what relationship was based on integrity?
</span><span>b. Host-Merchant
</span>