Answer:
A football is a prolate spheroid, and it's shaped that way because that's also the shape of an inflated pig's bladder, which is what the first footballs were made of. ... But as the football evolved — and was constructed of cowhide and rubber — it got even more prolate, which made it easier to carry and easier to throw
Explanation:
Answer:
no, she wouldn't because she could get badly hurt by the exercise. she should take long walks instead.
Considering the passage's content, the most likely reason the author mentions problems in the publishing industry in a paragraph is to let the reader know that "<u>there is still opportunity in the publishing industry despite current problems."</u>
Here, the author is trying to let the reader knows that currently, there are problems that need to be solved in the publishing industry. However, despite these problems, there is abundant opportunity in the publishing industry.
This was revealed when the author said that "<em><u>Despite reports to the contrary, this is a great time to be in publishing</u></em>."
Hence, in this case, it is concluded that the correct answer is "<u>there is still opportunity in the publishing industry despite current problems."</u>
Learn more about Passage reading here: brainly.com/question/16835380
Answer:
they emphasize the idea that writers did not.
Explanation:
They support the idea human mind cannot