Because he thought it would be a good idea
In developing their respective arguments, Beveridge (Passage 1) and Bryan (Passage 2) both Passages express admiration for the “founding and history of the United States.”
In lines 12-14 of passage 1 the author states that "it is a glorious history that our God has bestowed upon his chosen people" and in 50-63 the author of passage 2 refers to a number of historical figures from the US including Patrick Henry, Jefferson, Washington and Lincoln.
The United States emerged from thirteen British colonies established along the East Coast. Disputes with Great Britain over taxation and political representation led to the American Revolutionary War (1775–1783), which established the nation's independence.
Hence, the correct answer is founding and history of the United States.
Learn more about founding and history of the United States on brainly.com/question/22561082
#SPJ4
Answer:
She believes that a thorough knowledge of your topic and plenty of practice is leading to success.
Explanation:
The first verb to believe is used in present simple tense because it refers to her habits or general truth. In this example, she expresses something in what is she certain. The second verb to lead is used in present continuous tense because this action will be also present in the future and refers to a permanent situation that will continue and does not stop in the present moment.