Answer: The Bureau of Labor and Statistics
Explanation:
Te Bureau of Labor and Statistics is the labor department of United States in which functions by collecting and researching about statistical figures and data.It also publishes the gathered information on prices,productivity wages, employment and market of labor. This department also updates about benefit and employment components .
According to the question, sister should research about the profession existence in upcoming years through The Bureau of Labor and Statistic to know about statistical fact about employment and professional field updates.
The answer is B, "Opposing traffic may cross the roadway." hope this helps, have a BLESSED day! :-)
Researcher would likely choose a survey method of research to understand parents' attitudes and opinions toward residential school programs for academically gifted students
<h3>What is the
survey method of research?</h3>
A surveying method entails collection of data from a predefined group of respondents to gain information into various topics of interest
In conclusion, the researcher would likely choose a survey method of research to understand parents' attitudes and opinions toward residential school programs for academically gifted students
Read more about survey method
<em>brainly.com/question/14610641</em>
With some meat balls as well? & a side of breadsticks
According to the passage, European countries have a problem with entrepreneurs starting businessses because there is a lack of entrepreneurs in Europe. In order to promote entrepreneurs, the passage suggest to change school education, change administrative requirements and find investors that are easier to attract.