Explanation: I believe the best would be the third option C, Students should make an informed decision when choosing a college as the passage talked a lot about the considerations and research behind selecting the right choices. Option B only states students should consider only financial aid while option A isn't supported as it doesn't mention stress in the passage. Not to mention A and D are opinions and the opinions of the reader could be different than another.
1 - Polyphemus heard a prophecy that he would lose an eye to a hero in an attack.<span>
2 - Zeus' sign of the attacking eagles and Halitherses' prediction of Odysseus' vengeful return.</span>
Answer: I think you forgot to give the sentence
Explanation:
Answer:
Fortinbras is so determined to accomplish his goals that he hires mercenaries to be his army and is planning boldly to attack Denmark when it would be perceived as vulnerable due to the recent death of King Hamlet and transition to the new king, Claudius.
Explanation:
have a nice day
Please answer this I’m so confused