<span>He is happier traveling and exploring. This is shown in how he takes a detour at the beginning of his journey to the Ciccones despite the fact that it was in a different direction to Ithaca and he had already been adventuring for 10 years before that. His love of exploring is also shown in how he waits for the cyclops to come home rather than just steal his stuff- he wants to spread his name around. He had to take care of the suitors at home because it was his duty as an epic hero to protect his oikos, so he saw this as more of a chore than fun.</span>
Answer:
D) reading, ideal, implement
Explanation:
The passage talks about the reading culture of a young boy named Randall which was greatly inhibited by the fact that his teachers introduced a lot of old books for them to read, and which he and other students could not really relate to. His perception of what was ideal was a mixture of both old and new books which would create a sort of balance and make reading more enjoyable.
He proposed the idea to his teachers and they promised to implement it. These three keywords: reading, ideal, implement, set the tone of the passage.
D) books can include more details because they are not limited to two hours in length.
This is the most logical answer, please mark brainliest if this helped :).