Answer:
SHERLOCK HOLMES WAS A DETECTIVE
sry caps
Explanation:
The correct option is A.Percent
<u>Explanation:</u>
Generally If we are about to divide an amount into 4 equal parts, then we can call it as one -fourth or each part as a fourth, In case if the same amount is divided into 10 equal parts then it is called as one-tenth or anything similar to that, if the same amount is divided into 100 equal parts then it is called as one-hundredth, or one part in every hundred, is also termed as a percentage, that is 1 / 100.
The reader can infer from the passage that the children hate the marigolds because they cannot understand or appreciate the flowers' beauty, option D.
<h3>What is an inference?</h3>
An inference is a conclusion we can get to after analyzing the information we have. After reading the passage provided in the picture, we can infer something about the children and their view of the marigolds in the short story "Marigolds," by Eugenia Collier.
According to the passage, the children disliked the flowers because they were "too beautiful." They lived in an extremely ugly and poor neighborhood, devastated by the Great Depression. The marigolds seem out of place with all their beauty amidst so much ugliness.
With the in mind, we can conclude that the reader can infer the following:
- The children hate the marigolds because they cannot understand or appreciate the flowers' beauty. (option D)
Learn more about inferences here:
brainly.com/question/24442913
#SPJ1
A. It was the last game of the season.
Answer: Her advertisement should be organized. Also, It should have key factors the the President talked about. (If he talked about unity, then have a sketch that depicts unity). It should catch your attention in ways that the speech could.
Explanation: