This question is missing the options. Here they are:
A The passage provides an explanation of relationships within a family.
B The passage presents a revelation about children growing older.
C The passage captures a conversation regarding reuniting cousins.
D The passage describes an anecdote about traveling by ship.
Answer:
The correct answer is option B The passage presents a revelation about children growing older.
Explanation:
This passage is a description of how the characters have grown, and this is what they talk about among themselves. They see totally changed people and comment on who they are and their great aspects.
This conversation takes place on Rose and Phebe's return trip.
Given this information we can say that the correct answer is option B.
Answer: Quiz contest in the letter
Explanation:
If you are writing the letter you first must include your full address and the address of the person that you are sending this letter. Also, do not forget to add the date of writing to your letter.
For example:
Dear cafe Rose,
I want to ask you if you are willing to organize a quiz contest in your bar. It is a good opportunity for the people from our city and other cities to participate in charity and in that way we can save money for the people that are needing it in our town and also we will have so much fun doing quizes and many people are willing to come and enjoy.
Thank you for your understanding,
Your citizens.
Answer:
i dont understand the question?
Explanation:
Answer:
You lied to me, but I still love you.
Explanation: