Answer:
<em />
<em>What is the author's tone in this passage?</em>
Tone = helpless, unfortunate, underprivileged
The author describes the dire situation the characters are in. These descriptions form the tones above.
<em>Which pair of words from the passage best reveals this tone?</em>
"intolerable" and "economize"
These two words sum up the misery the characters are experiencing.
<em>Which sentence provides the best evidence to support
</em>
<em>this tone?</em>
<em />
"But we never ate enough to satisfy our hunger."
or
"Tomorrow could be worse yet."
These sentences succinctly explain the the terrible, desperate situation the characters are in. This adds to the tones listed above.
Answer:
where is the event? I mean where is the Article from which are we suppose to answer
Hatred of women is a motif of the play.
Please remember that it helps to provide the choices that match your question. This can help you get an accurate answer and have your question answered much quicker.
Intansitive bcoz it cant be converted into passive voice. pls rate me as brainliest
Answer:
Crusoe joins an expedition to bring slaves from Africa, but he is shipwrecked in a storm about forty miles out to sea on an island (which he calls the Island of Despair) near the mouth of the Orinoco river on 30 September 1659. He observes the latitude as 9 degrees and 22 minutes
Explanation:
hope this helps