The most likely central idea of the given passage is that <u>Marlow believes he and his crew have literally time-traveled to the Stone Age.</u>
According to the given passage, the narrator talks about his journey with a group of people who were wanderers on a prehistoric earth and fancied themselves to be conquerors, taking possession of that place.
In Heart of Darkness is a story told about Marlow who journeyed to Congo, Africa and he has a twisted concept of reality where he believes he has literally gone with his crew to the Stone Age.
Read more here:
brainly.com/question/20067513
Answer:
A) She uses comparisons to show the speaker’s connection to the snake .
Explanation:
Well, in the poem, she sees a snake slithering through the grass. With that view, she remembers a time when she was younger and interacted with a snake:
"A narrow fellow in the grass...
------------------------------------------------
Yet when a child, and barefoot,
I more than once, at morn..."
-------------------------------------------------------------------------------------------
Dickinson also said how the snake seemed scary to a lot of people, but in reality it was not:
"But never met this fellow,
Attended or alone,
Without a tighter breathing,
And zero at the bone.
Hamlet feels that is where a woman has a best chance at being faithful, and where she will cause the least amount of damage. After all, as he tells Ophelia also, "why wouldst thou be a breeder of sinners?"; in a nunnery, she won't have children and bear wicked men-like his uncle-that do awful things.
Answer:
b
Explanation :i took the test