Answer:
Asteroid 1997 XF11 is one mile wide.
Explanation:
The above statement is the statement that is too narrow in the passage. A "too narrow" statement is one that gives a detail of what the main passage is talking about. Also, it helps the reader to visualize a part of what the passage is talking about. Yet it does not still provide enough information for one to grasp the whole passage. Also, such statement gives a specific idea or concept from the story or passage.
The above statement is "too narrow" because it actually states a single part of the overall passage and also gives a very specific idea from the passage.
Answer:
sun sets in the west... and rises in the east (shadow will make it go the opposite way (idk sundials but i do art so-)
therefor the shadow is saying <u>4:30 pm</u>
idk if its right but i think it is
Explanation:
<h3>Peruvian adaptations to their physical environment</h3>
Explanation:
The Peruvians adapted to their natural environment of high altitude mountains like the Andes. The mountains created environmental challenges like low temperature, decreased precipitation, poor thin soil etc.
The Peruvians utilized the mountains in the most sustainable and efficient way both for agriculture as well as irrigation purposes. They followed terrace agriculture along the high mountain regions and built aqueducts to supply water for drinking and irrigation.
The agricultural terraces were constructed in such a way it received a good amount of sunlight even though sunlight was blocked by the surrounding high mountains. The crops were spaced widely to ensure proper sunlight and crop growth.
The irrigation system through aqueducts was constructed to prevent flooding.
When Women's rights increase so too usually does their formal education, which allows them to have more high paying jobs and they can then tell their husbands, no I cannot have a kid right now because I have to work and support this family and the husband cannot say no because if she gets pregnant they lose income, party of which is why Japan has such a low birth rate, because they have a very high women working rate. But on the other hand Niger has a very low amount of women in the work force, this is because they have very little rights. I hope I helped I learned this in Ap human geography class
Answer:
A soil profile is a vertical section of soil like the diagram above. It allows you to examine the structure of soil while Soil texture (such as loam, sandy loam or clay) refers to the proportion of sand, silt and clay sized particles that make up the mineral fraction of the soil.