1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
lora16 [44]
3 years ago
14

How do the underlined words and phrases in the passage

English
2 answers:
artcher [175]3 years ago
8 0

Answer:

The answer is (D) They demonstrate Sinbad's respectability and his generosity toward the porter.

Explanation:

Arte-miy333 [17]3 years ago
3 0

Answer:

They demonstrate Sinbad's respectability and his generosity toward the porter.

Explanation:

In this passage, Sinbad's respectability and generosity are obvious from the way he is being described by the speaker. He tells us that Sinbad is magnificent, and that his is a noble company. However, the speaker also tells us that Sinbad was generous, as he invited the porter to sit next to him, poured him some wine and asked him his name and occupation. Therefore, these phrases demonstrate Sinbad's respectability and generosity.

You might be interested in
Fiction is narrative prose whose purpose is to entertain.<br> a. True<br> b. False
Minchanka [31]
Sensible Fiction normally is based upon reasonable things and could really be conceivable. Fiction is generally stories that would never occur, before long!

Therefore the answer is True.

5 0
3 years ago
Read 2 more answers
Give one occupational name that means something completely different today and explain what it meant in medieval times
lakkis [162]
<span>Janitor - Medieval Jobs
<span>The janitor, or porter, was responsible for the main castle entrance and for the guardrooms. The janitor also insured that no one entered or left the castle without permission

however.....


Janitor-Today 
janitor simply means an individual that assists with the cleaning of a facility.</span></span>
3 0
3 years ago
PART B: Which phrase from the text best supports the answers to Part A?
koban [17]

Answer:

no picture = no answer, sorry.

7 0
3 years ago
Essay on 'Travel Broadens the Mind'
zhenek [66]

Answer:

Our world is a great mixture of places, people, things, built by humans, or other, created by nature. It is like a huge whirlpool, twirling you in its deep layers of knowledge.

To travel means to discover. To discover new and unknown facts and images, which are so drily described in books and on television. Some people say that there is no difference between visiting a place and reading about it. But imagine what will be the feeling when you read about the beauty of Venice and see some photos of its canals and squares, compared to the one when you are there. When you travel in a boat along 'Canale Grande', inbreathe the salt air and touch the little blue-greenish waves with the top of your toes. Even this little experience imprints a sweet memory in your mind, making you smile whenever it shows on the surface of your thoughts.

To travel means to communicate. To meet lots of different, unique people, which bring with themselves the knowledge for their cultures, traditions, habits, preferences, ideas...They show you their views for life, their likes and dislikes...or even how they prefer to drink their cup of coffee in the morning. And everything has its charming side. And all of it is special, broadens your own sight towards the less or more important things, which surround us.

And all what is left, is to pack our luggage and head to a new journey. To enterprise the world, and discover its tiny little secrets, which make it such a wonderful place to live in.

3 0
2 years ago
Read 2 more answers
What are the equipment and clothes needed for futsal? I need this fast please!
ladessa [460]
Soccer ball 
goal 
gloves
shoes 
shirt 
shorts 

i think. its like in door soccer 
8 0
3 years ago
Other questions:
  • Which is the MOST specific replacement for the italicized word in this sentence?
    14·1 answer
  • Wich quotation best expresses a central idea of the article
    6·1 answer
  • After Cara told Mom that she just found $100, Mom told Cara to put it away. Luckily, Cara listened. Yesterday, she lost her jack
    12·2 answers
  • What is the authors main purpose in "Why Leaves Turn Color in the Fall"?
    8·1 answer
  • Value of g is more on the poles than at the equator
    9·1 answer
  • What is roosevelts purpose in the radio address
    6·1 answer
  • How is everyone day today?
    13·1 answer
  • PLS HELP WILL GIVE BRAINLIEST!!!
    10·1 answer
  • PLEASE HELP ILL MARK BRAINLIEST!!
    8·1 answer
  • " And so, we've come to cash this check, a check that will give us upon demand the riches of freedom and the security of justice
    10·1 answer
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!