The description of the character's reaction to her setting reveals that she is unhealthily obsessed with the wallpaper, as stated in option C.
<h3>What does the description reveal?</h3>
The passage from "The Yellow Wallpaper" reveals that the narrator is unhealthily obsessed with the wallpaper in her room. The narrator is woman who has been forbidden by husband from going out or writing to express her thoughts.
Confined to her room and bed, she begins to obsess over the wallpaper. She looks at it, pays attention to every details, analyzes the pattern and symmetry, and so on. As a matter of fact, she will begin to have hallucinations about the figures in the wallpaper as the story progresses.
With the information above in mind, we can select option C as the correct answer for this question. The description in the passage reveals the narrator is unhealthily obsessed with the wallpaper.
Learn more about "The Yellow Wallpaper" here:
brainly.com/question/13819351
#SPJ1
Answer: citizens choose other persons to carry out government for them
Explanation: The citizens of a representative democracy do not vote on every issue. They elect city council members, state legislators, senators and congress representatives to make laws and and spending policies.
Answer:
There was no record seen by Wilmot, to show that Shakespeare read a book, let alone write a letter.
Explanation:
James Wilmot, a reverend and literary scholar came up with an idea in 1781 that Shakespeare was not Shakespeare. He went to the house that William Shakespeare lived during his lifetime, and went through all the libraries in his Stratford residence and searched for correspondence.
There was no record seen by Wilmot, to show that Shakespeare read a book, let alone write a letter. He did not find Shakespeare signatures on the bottom of the old letters that were seen. He also stated that there was no property, belonging to Shakespeare, that was written on the on the endpapers of a Bible.
James Wilmot concluded that the plays of Shakespeare could not have been written by someone who did not leave an literary paper trail behind him.
Answer:
They have a magical power.
"There were wings on his cap and sandals, and he carried a winged staff, around which two golden serpents were twined."
Explanation:
According to the text from "Perseus and the Quest for the Head of Medusa", it is narrated that Perseus is sent by Poseidon to kill Medusa and he is aided by Athena and other gods who ensure his victory and successful escape.
Among some of the things that were given him was a winged sandal and it had magical properties which could make Perseus fly.
The evidence from the text that supports the answer above is "There were wings on his cap and sandals, and he carried a winged staff, around which two golden serpents were twined." which helps to show the theme of magic that the sandal and other gifts contain.