Answer:
When Tan states “the power of language” she means how language can “evoke an emotion, a visual image, a complex idea, or a simple truth”. Many others feel the same way as Tan as words are so powerful because they are another creative outlet for people to freely express anything they want.
Explanation:
Explanation:
computer has made education easer
1)
Answer: in the first passage the author means lonely as the regular definition which is being alone. He talks about the flowers and things because he is having alone time admiring them. He also talks about how he usually go on this walk to admire plants. Also, he talks about how he is so alone that nature is pretty much his friend.
The second passage refers to being lonely as in the greatness in enjoying your imagination when your friends are not around. For example, boredom can be used as the way this passage describes being lonely. In the first stanza, the poet says that he was wandering lonely as a Cloud that floats on high o'er vales and Hills. The phrase refers to him being roaming around without any purpose. He was all alone like a cloud that floats high in the valley.
Explanation:
ANSWER:
D. Verbal, informal
It is verbal as it states that the young man "sings a humorous song." As singing is a form of verbal communication, it is verbal.
It is informal as its content is comedic and for the purpose of entertainment.
Hope this helps! :)