1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
melisa1 [442]
3 years ago
14

Cuando estoy cansada, me siento bajo de la ________ y descanso

Spanish
2 answers:
Afina-wow [57]3 years ago
6 0

Answer:

sombra

Explanation:

Mariana [72]3 years ago
5 0
De bajo de la Almohada
You might be interested in
¿A quién se dirige el anuncio?
djyliett [7]

Answer:

Cual anuncio

Explanation:

8 0
3 years ago
Los chefs prepararon langosta para nosotros. ¿De verdad ____ prepararon? nos la se las me la 2. La camarera llevó las ensaladas
AVprozaik [17]

Bold answers:

1. Los chefs prepararon langosta para nosotros. ¿De verdad ____ prepararon? nos la, se las, me la  

Answer 1: Los chefs prepararon langosta para nosotros. ¿De verdad nos la prepararon?

Translation 1: The chefs prepared lobster for us. Did they really prepare it for us?

-

2. La camarera llevó las ensaladas a tu mesa. ¿De verdad ___ llevó? se los, me la, te las  

Answer 2: La camarera llevó las ensaladas a tu mesa. ¿De verdad te las llevó?

Translation 2: The waitress brought the salads to your table. Did she really bring them to you?  

-

3. El restaurante le recomienda a usted el pavo. ¿De verdad ____ recomienda? nos lo, te los, se lo  

Answer 3: El restaurante le recomienda a usted el pavo. ¿De verdad se lo recomienda?

Translation 3: The restaurant recommends you the turkey. Do they really recommend it?

-

4. Tú compraste estos zapatos para mí. ¿De verdad tú ____ compraste? me la, me los, te los  

Answer 4: Tú compraste estos zapatos para mí. ¿De verdad tú me los compraste?

Translation 4: You bought these shoes for me. Did you really buy them for me?

-

5. El turista le entregó la propina a la empleada. ¿De verdad ____ entregó? me los, se la, te las  

Answer 5: El turista le entregó la propina a la empleada. ¿De verdad se la entregó?

Translation 5: The tourist handed the tip to the employee. Did he really give it to her?

\textit{\textbf{Spymore}}​​​​​​

7 0
3 years ago
Please help!
julsineya [31]

Answer:

Explanation:

A: No me gustan los cohetes.  

B: A mí __no___ me gustan.

3 0
3 years ago
Read 2 more answers
Si no entiendes algo en la clase, debes hacer _____________.
svetlana [45]

Answer:

Explanation: preguntarle al maestro

8 0
2 years ago
Read 2 more answers
How do you say frog in Spanish?
abruzzese [7]
To say frog in spanish is rana 
ranas is the plural form 
7 0
3 years ago
Read 2 more answers
Other questions:
  • Oraciónes con signos de admiración
    6·2 answers
  • 18. Choose the correct Spanish equivalent for "There was a king."
    11·2 answers
  • Nora es la secretaria del escritor Saúl Soto. Ella habla español e inglés. Cada día Saúl escribe mucho en sus libros y ella los
    5·1 answer
  • How can you say I love you with my whole heart in spanish?
    12·2 answers
  • Teniendo en cuenta que el hierro es un metal de transición, su número atómico es 26 y cuya configuración electrónica es 1s2 2s2
    7·1 answer
  • PLEASE ANSWER ASAP!!!!????
    10·2 answers
  • Respond las preguntas/ in complete sentences.<br><br> Please help! thank you
    14·1 answer
  • Please help due today
    8·2 answers
  • Hey guys I need some help with this
    9·2 answers
  • The word compártelo is acute grave esdrujula or over esdrujula​
    13·1 answer
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!