Combat medics are a very essential part of a military team as they provide the necessary care to an injured soldier in battle.
<h3>Who is a Combat Medic?</h3>
This is a military personnel whose major job on the battlefield is to provide medical assistance to the injured but is also trained to attack and defend.
With this in mind, U.S combat medics have played vital roles throughout history as they have helped to bring down death tolls and also to prevent the outbreak of diseases and infections.
Please note that your question is incomplete so I gave you a general overview to get a better understanding of the concept.
Read more about combat medics here:
brainly.com/question/12022120
Answer:
No
Explanation:
Without progress in these subjects we would never move forward in life.
Answer:
Douglass states that Mr Covey gave him "very severe whipping, cutting my back..." This line is great evidence that supports the mean idea as it shows how slaves are treated worse than animals even. The rest of the passage provides various scenarios, all leading up to the main idea. Douglass states that he has "marks visible for a long time after." This further brings up the inexcusable actions that were done to the slaves. Animals may be treated badly from time to time but the slaves were constantly victims to lashings of anger.
Paragraph 2:
(I don't have the actual passage so i can't give evidence sorry, just put some quotes in alongside it)
The hypocrisy came from the people who slaved to the slaves. Religiously, not many people agreed on it , however, it still thrived due to the different variations in the religious beliefs. People that appeared 'religious' and that were wealthy could do anything with the slaves and no one would object because after all they were religious.
Explanation:
Answer:
Mensajero.
Explanation:
Mensajero es la persona o empresa que entrega mensajes o paquetes. Los bienes de mensajería se refieren a bienes que son acompañados o transportados por un mensajero, a menudo para garantizar que ninguna persona no autorizada pueda acceder a los contenidos. En un principio, el mensajero más clásico era el que viajaba en diligencia de mensajes entre dos príncipes, o dejaba mensajes entre dos frentes diferentes en la guerra.
Answer:
I think it is MacArthur began questioning Truman's leadership in public.
Explanation:
he was overstepping his authority and it seems cloest to that one im sorry if i am wrong