1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
sammy [17]
3 years ago
14

Which sentence in this excerpt from Eleanor Roosevelt's speech "What Libraries Mean to the Nation" is an emotional appeal to the

audience? I know one place in the northern part of the state where I camped for a while in the summer, and I went to the school and talked to the teachers. They are using school books which have been passed down from one child to another. They have practically no books outside of the textbooks. The children in the district are so poor and some of them so pathetic that I suppose the struggle to live has been so great you could not think much about what you fed the mind, but I came away feeling that right there, in one of the biggest and richest states in the country, we had a big area that needed books and needed libraries to help these schools in the education of the children, and, even more, to help the whole community to learn to live through their minds. We are doing a tremendous amount through the home economics colleges to help people to learn how to live in their homes, to better their standards of material living. We have got to think in exactly the same way about helping them to live mentally and to attain better standards, and we can do it only through the children. We can do ground work with the children; we must begin with them; but we have got to do a tremendous amount with the older people.
English
1 answer:
shtirl [24]3 years ago
6 0

Answer:

The children in the district are so poor and some of them so pathetic that I suppose the struggle to live has been so great you could not think much about what you fed the mind, but I came away feeling that right there, in one of the biggest and richest states in the country, we had a big area that needed books and needed libraries to help these schools in the education of the children, and, even more, to help the whole community to learn to live through their minds.

You might be interested in
What does the tone of this statement from the passage imply?
Setler79 [48]

Answer:

D) That test results from a recent exam indicate that something is wrong, and she should see the doctor again.

Explanation:

The tone is generally described as an author's attitude towards a particular subject matter that is reflected through the writing style and choice of words by the author. It mirrors the author's approach to display the central theme or idea. The tone of the statement taken from passage implies that Julianne's recent test reports are indicating an unnerving sign as it suggests 'abnormality' and she needs to 'follow-up' an appointment as soon as possible. The tone is alarming and displays an indication of a serious problem. Thus, option D appropriately exemplifies the tone of the passage.

7 0
3 years ago
Read 2 more answers
Select the correct answer.
o-na [289]

After reading some other's opinions. It may be D. To be very impatient. But I could be wrong, and many apologies if I am.

3 0
3 years ago
Read 2 more answers
Differentiate success factors for a low - price strategy and success factors for an ultra - low price strategy.
AlladinOne [14]

Answer: Charges a continuously low price for a product over a long-time horizon. High-low pricing: Charges a high price for a product and later sells it at a low price through sale events or promotions.

Explanation:

3 0
2 years ago
can someone write an argument essay on a topic about the advantages and disadvantages of always being in contact with your paren
Advocard [28]

Answer:

This is only 165 words, but I got brain dead. Hopefully you can string along some more ideas/answers, but heres what I've got. Sorry if it wasn't enough :(

Explanation:

The advantages and disadvantages of staying in contact with your parents/guardians as a teenager.

There are many advantages and disadvantages when it comes to staying in contact with a parent as a teen. When you're a teen you need space, as you're going through hormones or just need space because of school. There can always be strict parents, disallowing you to see friends or other parts of the family. Parents can shame you and make you feel bad about things you really shouldn't feel bad about.

But keeping contact isn't always bad, we have parents to help out needs and keep us safe until we can finally leave off to college or start our own life. Your parents also pay for the majority of your things. Parents pay for your food, shelter, and even the phone in your pocket.

Parents can both have pros and cons whenever it comes to keeping contact with them, but none the less we should try and be thankful.

3 0
3 years ago
An author uses conflicting evidence in an argument to
Illusion [34]
To make the story intresting
3 0
3 years ago
Other questions:
  • The people the story is about or happening to make up a story's _____.
    15·2 answers
  • Read the excerpt.
    7·1 answer
  • Which of these lines from the story shows the major
    13·1 answer
  • What is a conjunction
    12·2 answers
  • The area of Chile is 291,930 square miles. The area of Mexico is 761,606 square miles. About how much larger is Mexico than Chil
    5·1 answer
  • Is the underlined verb in the sentence an action verb or a being verb?
    7·2 answers
  • Which paragraph in the article BEST supports the conclusion that this episode of "Arthur" was important for the LGBT community?
    7·1 answer
  • Who is responsible for the snow storm poem
    15·1 answer
  • What does P.S mean when using a letter I want to know<br> ლ(╹◡╹ლ) gimme da answer here
    8·2 answers
  • What is intrinsic motivation?
    15·1 answer
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!