Answer:
<h3>well there is a adverb in the question,</h3>
Explanation:
- went
Answer:
The narrative voice in this passage shows that Squeaky has little respect for people she thinks are shallow.
The quotation "a dumb question like that doesn't deserve an answer" demonstrates a lack of respect for Mary Louise. Additionally, the passage mentions that "it's not a smile at all" which describes a sense of shallowness.
So the answer is A.
hope it helps answer the question!
Answer:
to help explain why he was so driven to discover the Titanic
Explanation:
According to the excerpt from "Exploring the Titanic", the quote from a reporter is included which says that it must be the dre of every diver to find the Titanic, but it is probably impossible as she is sunk so deep into the sea that no one could possibly find her.
The author most likely include this quotation from the Sea Rovers meeting to help explain why he was so driven to discover the Titanic.
Answer:
spectators
Explanation:
There were many spectators at my son's wrestling match
Yes they can if they want