he was a senator I believe
edit: didnt see the answer choices until now, he was a senator
The correct answers for these questions about the excerpt from Shakespeare's "Richard II" are the following:
6) The extended speech delivered by Richard II in the presence of others is known as A)Monologue. In this speech, King Richard is revealing his thoughts and emotions while other characters are ON stage. If he were the only character onstage, it would have been a soliloquy.
7) The statement that best summarizes the passage is A) The king resigns himself to giving up his crown. As the first lines of the monologue show, he is resigned, submitting, but he does not mourn the loss of his possessions nor does he regret his reign. Furthermore, the monologue does not reveal any threat to overthrow Bolingbroke.
8) The best meaning for obscure in this line from the passage is D) Unknown. Following the previous binaries he uses in the passage surrendering his royal and notorious features and possessions for humble ones, he rejects his kingdom for a little and unknown grave with no trace of royalty.
9) In line 149, the best definition for almsman's gown is D) poor man's clothing. This definition follows the reasoning for the previous one.
10) Having read the historical description of Richard II and Shakespeare's portrayal of him, I would say that A) Shakespeare humanizes Richard II and shows how he might have felt when he lost the crown.
The historical account does not mention the reasons for his decisions, and it shows King Richard II tyranic government. In this portrayal, Shakespeare demystifies him and shows his thoughts and emotions in a dramatic way. Through this monologue, Shakespeare depicts him in a lighter way so the audience can sympathise with him.
Answer:
D. A spy for the union
Explanation:
She went back into the south many times to rescue enslaved people so she was also able to spy for the union.
Please give brainliest :D
Due to lack of basic resources. Japan continues to expand its territory for the betterment of its people as well as to widen its scope of territory. They were successful in expanding their territory because of their advanced air forces which gives them more power to conquer territories.
The Spanish conquistadors believed them to be infidels. They would read them a note from the Pope in Spanish that they wouldn't understand in which they would proclaim that their land would now be Spanish because Spain is governed by one true God, and after that they would slaughter them if they wouldn't surrender.