We can actually deduce here that the book that the author use in the passage is: Sibling relationships.
<h3>Who is an author?</h3>
An author is actually known to be a person who writes, publishes and sells the published book. Authors share their knowledge, expertise and experience through writing.
We see in the attached image the passage that completes the question.
Thus, the actual book the author used in this passage is that of sibling relationship.
Learn more about author on brainly.com/question/15816956
#SPJ1
Answer:
Immigrant passengers made noise when they saw the Statue of Liberty.
Explanation:
'Immigrant Kids' is a book written by Russell Freedman. The book is about the life of immigrant children in America who had to work by selling newspapers, deliver goods, etc.
<u>The detail that supports the notion that immigrants were greatly relieved after the long voyage is when they saw the Staue of Liberty. After seeing the Statue of Liberty, the immigrants shouted with joy and made noises. Passengers jabbered after seeing the Statue of Liberty.</u>
Therefore, the correct answer is option C.
Answer:compare and contrast
Explanation:
Answer:Elizabeth Barrett Browning
Explanation:
A. Encyclopedia
This is the answer hope you find it useful