Answer:
Prince Escalus is vital to the story because he represents the voice of law. He is also vital because, as the voice of law, he speaks the lines that most clearly portray the moral that is found in the story, namely, that violent, passionate feelings lead to dismal destruction.
Explanation:
Julius Ceasar is a play of tragedy by Shakespeare the image of the quote suggests that the people were suffering because of the leader. Thus, option d. is correct.
<h3>What is the idea of the passage?</h3>
The main idea of the passage is to inform the readers about the sufferings of the people under Caesar's rule. Cassius is persuading Brutus about the reality so that he will kill Julius and his plan will succeed.
By the quote, the narrator tells about the suffering people are undergoing in the reign of Caesar and how they are controlled and taken advantage of.
Therefore, option D. people are suffering under the leader's rule is correct.
Learn more about Julius Caesar here:
brainly.com/question/23428352
#SPJ1
Answer: because my mom is a dentist, i will never have to pay for toothpaste; after i make the tomato sauce, i will cook the pasta; when i go to the circus, i will see the clowns; until i finish my homework, i am not allowed to play video games
Explanation: i just did it and got it right on edge 2020
dear Jessica
imma tell you everything up you should know about mayfield middle school it’s easy to fine the classes because there the 8th grade hall and the 7th grade hall just be careful when it comes to the math teacher she gots anger problems but I promise you it’ll be easy to do everything and learn and the teachers are the best they really help you understand what you need to do and how it’s done and if you get something wrong they would help you get it right and the gym is near the drama class and band class but by the way don’t forget to bring gym clothes if you don’t He'll give you a bad grade
i hope this works if not I’m sorry