Benjamin Tammuz is a popular author from Israel, with his a considerable lot of his books and papers, for example, "The Orchard, The brief tale The Swimming Contest is distributed in the arrangement.
The Swimming Contest" ends with the word "losers". What was "lost"
Data as well as an individual's life is lost toward the finish of the brief tale. The Swimming Contest closes with the creator pondering the way that he and every one of those present around him have lost important information because of the demise of Abdul Karim.
The creator utilizes the term of the story to show the continuous clash between those of Arab and Hebrew plunge.
Accordingly, losers further infers that there are no genuine champs in the occasions happening all through the brief tale as well as during any contention.
For more information, refer the following link:
brainly.com/question/3620370
Answer:
THE PRECISE DEFINITION OF A CIRCLE :
<em> IN MATH AND IN GEOMETRY :</em>
A circle is a round shaped figure that has no corners or edges. In geometry, a circle can be defined as a closed, two-dimensional curved shape.
Answer:
A. thought that silence is golden.
Explanation:
In this passage from Story of Echo and Narcissus, Echo faces the sentence of not being able to speak because of her constant talking and saying last word in conversations. The goddess Juno did not over talkative habit of Echo. Since it is a Greek myth, and myths represent the concerned culture's values, we can infer from this that Ancient Greek thought that silence is golden.
In Greek myth "Echo and Narcissus" is a tragic story of Echo and Narcissus. It is also found in Ovid's book of poetry (Metamorphoses). Echo is a nymph which annoys Juno (Hera) by detaining her by her talk when she (Juno) was searching for her husband who was amusing himself with the nymphs. When Juno discovers this, she passes sentence upon Echo that she will not be able to talk/speak, but she will only be able to utter last word of someone else's speech. The story next describes about Narcissus's indifference to Echo only because of her inability to speak. And later Narcissus too (unknowingly) falls in love of his own reflection in the story. The bodies of both Echo and Narcissus dissolve because of not finding the love from their beloved ones.
The options B and C are not relevant to this passage, nor to this story. Option D is totally incorrect because they did believe in their myths.
Answer:
fishing
Explanation:
As a result of their closeness to the pacific ocean and the Columbia river
Answer:
True
Explanation:
A line is infinitely many points that extend forever in both directions. Lines have direction and location and are always straight.