Parks' purpose in the above excerpt is <span>Parks' purpose is to entertain the audience by telling funny anecdotes. The answer is the second option. </span>The <span>first-person narration in this excerpt best helps readers understand the anger black people felt.</span>
Answer:
A
Explanation:
In this passage C is not mentioned at all. This is about leadership and how it is to be conducted.
B is likely true but not emphasized. And certainly not mentioned in the historical note.
D is certainly true but not mentioned in the historical note.
A I think I'd pick A. It is stated in both passages. Don't be surprised if D is chosen.
A. don’t have to
The other ones either aren’t grammatically correct or don’t add up with the second part.
Answer:
The answer is D
Explanation:
I took the test and got it correct
Answer:
Explanation:
The best way to persuade these individuals would be the same way that Christian followers have been doing for hundreds of years. This is by explaining to the church that Jesus does not discriminate and loves everyone as we are all God's children. This means that anyone who wants eternal salvation and to gain entrance into God's home is welcomed by the almighty himself. Therefore, there should be no reason to not allow them to be babtized.