Based on that passage, I'd say the young man is active because he's jogging, and friendly he smiled in encouragement to elderly men. Nothing in the passage indicates that he is either intelligent or snobbish.
Cookie a sweet soft circle of egg sugar milk and flour with lots of chocolate chips something everyone enjoys
Answer:
it is the repetition of similar consonant sounds on the same line but different words in a poem
Answer:
A
Explanation:
Romanticism was a revolt against the aristocratic social and political norms of the Age of Enlightenment and also a reaction against the scientific rationalization of nature. Romanticism legitimized the individual imagination as a critical authority, which permitted freedom from classical notions of form in art.
B. At the the top of the page, in the introduction paragraph.