1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
aleksandr82 [10.1K]
3 years ago
8

Read the following excerpt from The American Crisis and answer the question. To see it in our power to make a world happy – to t

each mankind the art of being so – to exhibit, on the theatre of the universe a character hitherto unknown – and to have, as it were, a new creation intrusted to our hands, are honors that command reflection, and can neither be too highly estimated, nor too gratefully received. What idea does Paine reference in these lines?
a The colonies are an example to be followed.
b The colonies are undeserving of discipline by the British.
c The colonies must seek protection from other nations.
d The colonies face an uncertain political future.
English
2 answers:
pav-90 [236]3 years ago
6 0

Answer: a would be the correct answer

lorasvet [3.4K]3 years ago
3 0

Answer:

A seems about right

Explanation:

You might be interested in
What does the idiom 'opened a can of worms' mean?
True [87]
It is to try to solve a problem and unintentionally make it worse.
3 0
3 years ago
Read 2 more answers
Reasons why race mixing is good? please help​
77julia77 [94]
Different cultures mix
4 0
3 years ago
In the Sniper why doesn’t the author use the sniper’s name in the story
Mekhanik [1.2K]

The reason why in Sniper the author doesn't use Sniper's name in the story is because the author doesn't want to continuously use the same thing multiple times.

3 0
3 years ago
What does the following passage from Article 2 mainly reveal about the Five Nations (paragraph 5)?
sleet_krkn [62]

The text reveals that the five nations considered obedience to be the most important virtue, as option C shows.

<h3>How is this possible?</h3>
  • The text shows how nations value obedience.
  • The text shows that obedient people are welcome in the nations.
  • The text shows that obedient people have privileges.

According to the reading of the text, we can see how much the members of the five nations care about the obedience of their members. This is because obedience maintains social order and allows everyone to act by the normal morals and ethics established in society.

As such, the five nations believed that obedient people would be welcome in their territory and would be treated with privilege and kindness.

Learn more about the Five Nations:

brainly.com/question/14278893

#SPJ1

6 0
2 years ago
Geeta cut the cake with a knife. (change into negative sentence).​
xeze [42]

Answer:

geeta didnt cut the cake with a knife

8 0
3 years ago
Read 2 more answers
Other questions:
  • How does the choices of a narrator n persona, or speaker affects the tone of text
    7·1 answer
  • Summary of Lord Ullins daughter with explanation
    6·1 answer
  • What best describes the authors perspective ?​
    14·2 answers
  • read the passage from president Obama's back to school speech. That's what school is for: discovering new passions, acquiring ne
    14·1 answer
  • What occupies most of Gregor's time as he spends months locked in his room?
    13·2 answers
  • Saltwater is homogeneous throughout. explain what does homogeneous mean ?
    10·1 answer
  • What does the peer acceptance amd statues section contribute to an author description of adolescent in the text
    5·1 answer
  • Who published the creation of bhanubhakta ?​
    5·1 answer
  • The word gratitude contains a root that means
    10·2 answers
  • Can someone please help me?
    5·2 answers
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!