1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
professor190 [17]
3 years ago
10

Why does Mark Antony describe Brutus as “the noblest Roman of them all” (5.5)?

English
2 answers:
Alex_Xolod [135]3 years ago
8 0
Mark Antony describes Brutus as "the noblest Roman of them all" because Brutus is the only conspirator who acted for the good of Rome, rather than out of jealousy, bitterness, or a thirst for power. 
Kitty [74]3 years ago
7 0

After the death of Julius Caesar by the hand of a group of conspirators, including Marcus Junius Brutus, Rome and all its provinces, fall under the joint control of the Second Triumvirate, led by Mark Antony, Octavian and Marcus Lepidus. Because of the conflict that arises after the assissination and the desire on one hand for power and the other for a return to a Republic, as it was before Caesar took total control of it, Brutus and Gaius Cassius Longinus gather 19 legions and march towards Rome but are met by the armies of Mark Antony and Octavian in Phillipi, the epitome of the Liberator´s civil war, in the Battle of Phillipi. Two confrontations ensue and on the final one, on October 23rd, 42 BC, Mark Antony defeats the forces of Brutus and the latter commits suicide. In the end, instead of desecrating the body of Brutus as it would have been expected, Mark Antony goes to compliment Brutus´s efforts and actions because according to Mark Antony, Brutus was the only conspirator who acted in the name of the greater good, on behalf of the welfare of the Roman people, instead of simply being jealous of Caesar´s power. However, it is also to be understood that this compliment paid by Mark Antony to Brutus comes joined by the irony in the words used, as not long before Mark Antony had ended Brutus´ efforts.

You might be interested in
Which types of themes distinguish literature written in the realist era from earlier literature? A. everyday life and common sub
NeX [460]

Answer:

A is my answer

Explanation:

thats my answer

8 0
3 years ago
NO LINKS OR ELSE YOU'LL BE REPORTED! Only answer if you're very good at English.No guessing please.
NeX [460]

Answer:

A: Video games have negative effects on teenagers.

Explanation:

The question what the author's overall opinion on video games is. So, the reader should find the main idea of the passage. Throughout the text, the author brings up many problems video games cause like lack of activity, lack of friends, and worse grades. The author also brings up more effects video games have. Since the majority of the text is about overall negative effects on teenagers it is clear that A is correct. Additionally, much of the author's dictation has negative connotations. So, it is safe to say that they do not support video games. This is another indicator of the author's viewpoint.

3 0
3 years ago
What do you think Woolf means in paragraph 5 when she asserts that “a novelist's chief desire is to be as unconscious as possibl
ELEN [110]

Woolf spoke this statement, as he believes that consciences get in the way of creativity and the writing process.

<h3>Why does Woolf believe this?</h3>
  • To Woolf, unconsciousness is essential for writing.
  • This is because she believes that conscience causes the reality, that the writer lives, to interfere in his/her texts.
  • Thus, unconsciousness allows the writer to have great creativity, without letting anything interfere in his creation process, managing to compose efficient and meaningful texts.

With this kind of explanation, the reader can conclude that Woolf is correct since unconsciousness stimulates creativity. However, some texts reflect the real society and discuss relevant issues of reality, therefore, the conscience of its writers is necessary.

More information about Woolf at the link:

brainly.com/question/24781507

4 0
3 years ago
Read the sentence. All surviving family members have experienced the devastations of war. Is the participle in this sentence pre
Karo-lina-s [1.5K]
Its past, "have experienced" meaning they've already been through it
7 0
4 years ago
Read 2 more answers
To what is “Two Kinds” referring to in paragraph 67? What conflicting perspectives on cultural identity are evident in this scen
mrs_skeptik [129]
Could you provide the paragraph?
6 0
3 years ago
Other questions:
  • What correct guide words to locate loathsome?
    15·1 answer
  • How does this passage support the claim that sugar was tied to the struggle for frredom
    12·1 answer
  • Fill each gap in this letter with one word only.
    9·2 answers
  • What do you call a baby goat
    10·2 answers
  • Which plot type is illustrated by this diagram? (5 points)
    11·1 answer
  • people use it, but not often. Indoors and outdoors can be seen, but men often love to use them? Two words. ​
    8·1 answer
  • Please answer I keep posting the questions and I’m receiving no help. Answer either or both the questions. Any help is highly ap
    15·1 answer
  • Which sentence best states the central idea of the text?
    11·1 answer
  • Please help with figurative language:) 10
    10·1 answer
  • The significance of the last line of the poem 'first day after the war ​
    14·1 answer
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!