Answer:
1 is A 2 is F 3 is A 4 is G
Explanation:
first one: 'sea horses are unusual' is an opinion because it cannot be backed by facts. some people might say that they look very normal.
second one: G and H are opinions. F and I and facts but sea horses' life span isn't mentioned in the passage.
third one: its said in the passage that seahorses are about 1.5 to 12 inches long. 1 is the only option that doesn't fit in that range.
fourth one: G is only one that cannot be backed by facts.
Caesar knew what people wanted and he gave them necessary resources to carry on with their livelihood, unlike previous and other senators. This made people of Rome love and respect Caesar more.
Explanation:
Julius Caesar was from the highest class of people, the Noble blood in Rome. He was from the Patrician class, to which every senator belongs to. This class holds up all the lands and money that revenues through them. Plebeians, the Roman middle class and Monies, the lower class were not left with anything.
They needed to go to the Patricians for work and because of corruption, Plebeians and Monies were never left with anything for the next day. They lived on daily wages.
Caesar gave them work, improved their livelihood by giving them enough resources. This instigated hatred among senators as it was taken from the revenue they all receive as a whole. It was indirectly and directly effecting their wealth/revenue.
This created hatred among senators and love among people, towards Julius.
When you have a goal and give a lot of time and effort into it, it is certain that you will achieve even the biggest of dreams. Hope that helped!