Answer:
Let's find out! With interactive whiteboards, it has become possible to incorporate high definition images, video and graphics into lessons. This has made it easier for difficult concepts to be explained to students in a visual manner, keeping them more engaged in class sessions.
Explanation:
This question is culled from the passage; "Benjamin Franklin: About An American Life". Given the content of this passage, we can deduce that it is;
- D: A biography of Franklin intended for a general audience.
A biography is an account of the life and affairs of a person. Walter Issacson wrote a biography of Benjamin in which recounted several aspects of his life.
For example, he made the statement, "Some who see the selection of Franklin in the world today fret about a shallowness of soul and a spiritual complacency that seem to permeate a culture of materialism."
This statement shows that the writer was recounting the style and ways of Benjamin Franklin and how the American public viewed him.
Thus, we can deduce that the passage is a biography of Benjamin Franklin that is meant for a general audience.
Learn more here:
brainly.com/question/1623871
In "The feather pillow" by Horacio Quiroga when the parasites don't have a human to feed on they usually are small, they are parasites of feathered creatures. This parasite, in particular, has been feeding on Alicia's blood, that is why it became so monstrous. We learn about this in the last parragraph of the story.
In The Monkey's Paw, one of the authors' purpose is to make tension through the puzzle encompassing the monkey's paw. At the point when Sergeant Major Morris visits the Whites, he carries with him the extremely dubious and secretive story of the monkey's paw. He advises the Whites that he needs to dispose of it, the Whites are extremely intrigued, particularly Mr. White.
I'm sorry but there is not enough material for me to answer your question