Answer:
in the morning, we hiked the trail to the falls
Answer:
In "The Book of Martha,” Martha is faced with a moral dilemma about how to improve humanity. She can make any change she desires. Martha tells God, "I was born poor, black, and female to a fourteen-year-old mother who could barely read. We were homeless half the time while I was growing up.” Martha grew up to become a successful writer. As a result of this, Martha understands that people need to have a sense of satisfaction and accomplishment in order to live a good life. Thus, her response to the dilemma is to provide people with a sense of personal satisfaction in their dreams in the hopes that this promote peace and well-being. One theme of the story is that imagination has an impact on reality. Martha believes that people’s dreams transform them. As the story progresses, and Martha gains confidence in her choice, Martha’s image of God changes, and he begins to look and sound more like her.
Explanation:
Beowulf is a very old English story from an anonymous writer. It tells the story of the heroic Beowulf who is very strong and manages to defeat the monster Grendel, the mother of the monster Grendel and later a dragon. The Danes are happy with the result and give Beowulf lots of gifts.
Question: Based on the passage, the reader can infer that
Answer: Beowulf is planning to continue being a warrior.
Here are the options
- Conjectures
- Logical satisfaction or arguments.
- Every thing in life or maths wants proof
- Theorems provide that.
- They are verified by some of world's greatest mathematicians multiple times
We use them everyday in our lives.
Like the use Pythagorean theorem (H^2=P^2+B^2)
The story of “How the Whale got his tiny Throat” by Rudyard Kipling was first published in St Nicholas Magazine, in December 1897. It was collected in Just So Stories, 1902, illustrated by the author and followed by the poem “When the cabin port-holes are dark and green.”
The story tells that once upon a time the Whale ate fishes of all types and sizes. At last there was only one left in the sea, a small astute fish that hid behind the whale’s ear and advised him to eat a shipwrecked mariner. The Whale swallowed the mariner and the raft he was sitting on.
But then the mariner was inside, he started to jumped around so much that the Whale got hiccups and asked him to come out. The mariner answered that he would not, unless he was taken to the shore of his British home, and hopped harder than ever. So the Whale took him to the beach and the mariner came out. But in the meantime the clever mariner had made his raft into a grating which he secured in the Whale’s throat with his suspenders. Forever after, the Whale could only eat the smallest of fishes.
the central idea of the passage is that:
Because of one man’s actions, whales never eat human beings.