I think it's b. because it clarifies what type of caves you are talking about.
Answer:
The underlined modifiers that are ADJECTIVES are:
➡️Beautiful
➡️Soft
➡️Golden
The underlined modifier that is an ADVERB is:
➡️Gently
Explanation:
From the above excerpt, the underlined modifiers that are adjectives and adverbs have been spotted out.
Adjectives are words that actually modify a noun. It also modifies a noun phrase. It gives more information about the noun. It's clear from the passage that "beautiful, golden and soft" are modifying nouns in the passage.
Adverbs are words that modifies verbs, adjectives, prepositions, clauses, etc. They express place, manner, time, degree and can answer questions. From the passage, the word "gently" modifies and explains the verb, "glide".
I would say, “My friend is a funny human being. He has an exquisite sense of humor and has the ability to make everyone laugh. He does however have a flaw. Whenever we play video games, he rages when we lose. He says that you are a piece of trash and you should kindly off yourself. Hope that helps. :)