A verb phrase is the part of a sentence which contain a verb and an object, which can be a direct object or an indirect object. A verb phrase is an incomplete sentence and can not stand on its own.
The verb phrases in the passage given above are as follows:
1. Offers prescription drug coverage.
2. To help senior citizens.
3. Get the prescription drug they need.
4. Are enrolled in the Medicare Advantage Plan.
5. Can join a drug plan.
6. Look for the Medicare approve list.
7. To make sure.
8. Are getting the best deal.
The passage is C: the climax of the poem
The poem's exposition describes who Lochinvar is and where he is coming from. It explains that he is returning to the wedding of his lost love. In the rising action, Lochinvar talks with the bride's father, the bridesmaids swoon, and the bride, herself, is reminded of Lochinvar's charm.
The climax features the two lovers escaping, only to be chased (but not found) by the brides kinsmen.
I believe the correct choice of answer would be A. Hope this helps!
Answer:
In terms of money I would say,
cycling: Advantage- Doesn't have to pay for classes necessarily, therefore saving money every month or so.
Disadvantage- Will have to invest in buying a bike if they don't have one initially.
Running: Advantage- Very cheap, barely needs any equipment if they don't want to invest in high quality gear e.g running shoes, running clothing
Disadvantage- (Not so sure on this one) Maybe because it's quite tiring?
Explanation:
Just carry on with the idea of money and how costly you think each one would be and how effective it is in the fittest side of things.