Answer:
The law books of ancient India was known as 'Dharmasutras' and 'Smritis'. These literary books were known as secular literature. Secular literature is one which comprises of worldly things and not pertaining to religious rituals or beliefs. This literature is rather more rational, scientific in its approach.
D. Women were more like to support Democratic candidates than men.
Answer:
It was unofficially celebrated in a number of cities and states as early as the 18th century, but did not become a federal holiday until 1937. For many, the holiday is a way of both honoring Columbus' achievements and celebrating Italian-American heritage.
Explanation:
Answer:
expert
Explanation:
expert because most likely they did not expect him to be so good
The main idea from the passage is most clearly supported by the illustration is
- Men and women are treated differently by law.
According to the question, we are to discuss about main idea from the passage is most clearly supported by the illustration .
As a result if this, we can see that the passage stressed about the way law treat individuals based on gender difference.
Therefore, based on the passage Men and women are treated differently by law.
Learn more about passage at;
brainly.com/question/12555695