The purpose of this passage is to clarify what a UFO is. The passage tells you that even though UFOs often star in science fiction movies, most UFOs are actually aircraft, kites, clouds, meteors or rocket debris. It also cites a famous case in order to provide evidence for their claim.
Answer:
The correct answer is option C. It is too vague.
Explanation:
The above sentence is ineffective because it is too vague. The reason is because it states some facts that do not entail anything. It does not say anything about how and for what have this person is qualified. And secondly it fails to explain the strengths and skills he portrayed and learned through the previous job due to which he was a good worker.
Therefore option C. It is too vague is the answer.