Answer: A. The entire country must take action to fight poverty.
Explanation:
The statement that best reflects Johnson's point of view as seen in the excerpt is "The entire country must take action to fight poverty".
This was illustrated when he said that the war against poverty must be won in
the field, He believed that no one is solely responsible to right poverty in the country but rather it should be the responsibility of everybody.
From the passages, one can deduce that the Atlantic Slave Trade was demoralizing to the Africans that's were enslaved.
<h3>What is the Atlantic Slave Trade?</h3>
The Atlantic Slave Trade was also known as the Transatlantic Slave Trade. It involved the transportation of by slave traders of enslaved Africans.
In this case, the passages, showed that the Atlantic Slave Trade was demoralizing to the Africans that's were enslaved. Their rights and freedom were taken away from them.
Learn more about the Atlantic slave trade on:
brainly.com/question/514591
Answer:
cxxxxdhdueueejrjrejejejej
Explanation:
C
Answer:
Many served
famously they used to talk to each other in native American languages, languages the military of Germany could not understand, helping the allies
Answer:
They accepted the Christian faith as a major part of their life.
Explanation:
It commenced with a demonstration denominated Christian humanism, or Northerly Renaissance humanism. The significant purpose of this campaign was to transform the Catholic Church. The Christian humanists considered human beings could practice reason (good reasoning and judgment) and develop themselves.