Answer:
>ordering books online
>managing information in a database
>confirming a hypothesis for a research paper
Explanation:
<span>Peter's fidgeting with his pen-knife and Clarissa's use of her scissors during the conversation symbolize that they both have some aggression towards each other and their default way to converse is defensive.
</span><span>The description of Peter's thoughts suggests that he disapproves of Clarissa's lifestyle. --It is clear that Peter does not think Clarissa is doing anything worthwhile, and is judging her actions harshly compared to thinking of himself and his accomplishments very highly. </span>
Hello! :P
So I'm not sure if you want to use any of these, but these are a couple of reasons I would put.
- Groups can provide support
- Groups can give encouragment
- Groups can also help you reach your goals.
I hope this helps! :)
The statement which best describes how the thesis of the passage is conveyed is "It begins as a simple statement and then is briefly qualified with technical examples".
<h3>The summary of the excerpt</h3>
The excerpt is pointing to the significance of having money. From the excerpt, money is an important ingredients for a good life. People living without money will be despised.
Lack of money causes people to beg for dinner, their opinions will be rejected, they'll be neglected by friends, they'll be compelled to engage in non - beffiting jobs in order to make ends meet.
Therefore, according to the passage, money is a crucial part of life.
Learn more about passage:
brainly.com/question/25950911